Невідомі факти про служби доставки їжі


Опубликованно 25.06.2018 00:00

Невідомі факти про служби доставки їжі

Замовляючи їжу на будинок, в першу чергу ми думаємо про економію часу і комфорт. І майже ніколи – про свою безпеку. А даремно.

Журналісти проекту «Таємний агент» детально досліджували цю модну і затребувану послугу. Одна з «агентів» влаштувалася помічником кухаря в службу доставки китайської їжі. І показала всю виворіт цього сучасного виду бізнесу: від економії за рахунок прострочення до повної антисанітарії на кухні.

Окремим експериментом став пошук самого популярного інгредієнта в японській кулінарії – лосося. Журналісти довели, що виробники запросто можуть купити цей продукт з сезонною ціною огірків. І попередили, чим може обернутися для клієнтів такий бізнес-план нечесних підприємців.

Після зйомок випуску Ірина Хоменко, ведуча «Таємний агент. Пост-шоу» ділиться висновками:

Замовляючи їжу на будинок, не вказуйте номер своєї квартири! Кур'єри можуть бути наводчиками злодіїв. Краще розрахуйтеся за своє замовлення біля парадного, щоб уникнути можливих неприємностей. І не замовляйте їжу в місцях, які не працюють в ресторанному форматі. Найкращі варіанти для їжі додому – це великі мережі ресторанів, кухня яких знайома вам, як відвідувачу даних закладів.

Зірковим гостем студії «Таємний агент. Пост-шоу» став музикант Володимир Дантес. Співак вразив експертів і провідних своїми знаннями про японської кухні і висловив спірна думка про роботу кухарів без рукавичок. Що приховують кухаря в цій сфері послуг від клієнтів? І як правильно вибирати службу доставки їжі?

Новий випуск «Таємного агента» на Новому каналі вже у понеділок о 21:00! А відразу ж після нього, у 22:10, – «Таємний агент. Пост-шоу».

Нагадаємо також, що раніше ми публікували матеріал про те, за скільки Наталя Могилевська продала свою книгу на Віденському балу. Детальніше за посиланням.



Категория: Шоубизнес